Αρχική EDITORIAL Ξεκινάμε σε μια διαφορετική ημέρα…

Ξεκινάμε σε μια διαφορετική ημέρα…

337

Σήμερα ξημέρωσε μια ημέρα διαφορετική από τις άλλες, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την ομάδα του dday.gr, μια ημέρα που φέρνει για όλους μας ένα νέο ξεκίνημα και θα ήθελα να πιστεύω κάτι διαφορετικό στην ενημέρωση της περιοχής της Ηλιούπολης και γενικότερα των νοτίων προαστίων.

Στόχος μας, δεν είναι να γίνουμε ένα ακόμα site στα τόσα πολλά αλλά ένας πόλος ενημέρωσης με όσο πιο αντικειμενικό και διαδραστικό τρόπο γίνεται με όλους όσους θα μας επιλέγουν για την ενημέρωσή τους.

Αρχικά, ξεκινάμε από την Ηλιούπολη που είναι και η έδρα της προσπάθειάς μας αυτής, και σιγά, σιγά θα απλωθούμε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αττικής, τη νότια πλευρά του, η οποία περιλαμβάνει το βουνό του Υμηττού, μια απίστευτη παραλιακή ζώνη και μια ενδιάμεση πολύ ζωντανή αστική περιοχή, που αναμένεται να εξελιχθεί σε ότι καλύτερο θα έχει να μας παρουσιάσει η Αττική τα επόμενα χρόνια.

Όμως, δεν υπάρχει μόνο η ομορφιά και η θετική πλευρά αλλά και η άλλη, αυτή που περιλαμβάνει προβλήματα που θα κληθούμε να αναδείξουμε μαζί με εσάς και λύσεις που ελπίζουμε να βοηθήσουμε να δοθούν, προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σε όλη αυτή την περιοχή μέσα από την ενημέρωση.

Φιλοδοξούμε λοιπόν, να γίνουμε η καθημερινή σας παρέα, που θα σας ενημερώνει σωστά και διαφορετικά. Φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που ενδεχομένως έχετε από κάτι καινούργιο, παρέχοντας μια πολύπλευρη ενημέρωση που θα περιλαμβάνει τοπικές ειδήσεις και τα σημαντικά νέα από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο, όπως επίσης και προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο και δράσεις που θα δημιουργήσουμε μαζί εδώ στα νότια.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…»  λέει ο λαός μας και αυτό γιατί όλα πρέπει να αποδεικνύονται στην πράξη. Έτσι και εμείς ξεκινάμε σήμερα σε μια διαφορετική ημέρα για να δικαιώσουμε πρώτα τις δικές μας προσδοκίες, γι’ αυτό που θέλουμε να σας προσφέρουμε και ακολούθως για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε… Πιστεύω ότι σε αυτή την προσπάθειά μας θα σας έχουμε δίπλα μας…

ΥΓ. Περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας και βέβαια όλα όσα θέλετε να προβάλλουμε από την περιοχή σας, θετικά (για να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση) και αρνητικά (για να τα αναδείξουμε και να διορθωθούν όσα από αυτά γίνεται).

ΥΓ1. Η προσπάθεια μας θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στη διαφήμιση των ανθρώπων που θέλουν μέσα από το DDAY.gr να προβάλλουν την επιχείρησή τους και δεν έχει πίσω της κανέναν κρυφό χρηματοδότη και δεν εξυπηρετεί το συμφέρον κανενός. Επίσης, μόνοι κριτές αλλά και δύναμή μας, είστε εσείς οι επισκέπτες της σελίδας, την κριτική των οποίων τη θέλουμε για να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Γιάννης Γιαννόπουλος

Σχόλια Facebook