Αρχική ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Βάρη: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τις μαφιόζικες εκτελέσεις

Βάρη: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τις μαφιόζικες εκτελέσεις

180

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε κάθε κατεύθυνση για την εν ψυχρώ εκτέλεση της Βάρης, που έγινε σε ταβέρνα της περιοχής των Βλάχικων. Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα με καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην ταβέρνα και εκτέλεσαν δύο άτομα, έναν Σλοβένο και έναν Μαυροβούνιο, οι οποίοι γευμάτιζαν, συνοδευομένοι από τις συζύγους και τα παιδιά τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε και μια από τις γυναίκες των θυμάτων στο πόδι.  

Το μαφιόζικο σκηνικό Σικάγου εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια και άλλων θαμώνων, ενώ στην γύρω περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός με την κινητοποίηση της αστυνομίας να είναι πολύ μεγάλη για την αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες διέφυγαν με ένα τζιπ.

Η σήμανση εξέτασε το χώρο της επίθεσης προκειμένου να βρει οτιδήποτε μπορεί να φωτίσει την υπόθεση

Ο Σλοβένος σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο Μαυροβούνιος κατέληξε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με την αστυνομία να ψάχνει τις κάμερες σε όλη την ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης πληροφοριών για τα δύο θύματα, προκειμένου να φτάσουν οι αστυνομκοί στην αιτία της συγκεκριμένης δολοφονικής ενέργειας που σε πρώτη φάση θεωρείται ενέργεια επαγγελματιών και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά και το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Σχόλια Facebook