Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου κρίνεται στη συνάντηση των BIG 4

Το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου κρίνεται στη συνάντηση των BIG 4

107

Πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν σήμερα στις τρεις το μεσημέρι οι τέσσερις μεγάλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης Αλαφούζος, σε μια προσπάθεια να αφήσουν στο παρελθόν, μακρινό και πρόσφατο όλες τις διαφορές και ενστάσεις που έχουν προκειμένου να οικοδομηθεί από την αρχή ένα ποδοσφαιρικό προϊόν αντάξιο των ονομάτων των τεσσάρων μεγάλων συλλόγων και όσων φιλάθλων το αγαπούν και θέλουν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Τη συνάντηση διοργανώνει η UEFA και το υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ θα συμμετάσχουν και οι πρόεδροι ΕΠΟ Γραμμένος και Superleague Λυσάνδρου και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια». Οι ελπίδες μεγάλες για να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο, καθώς το μέλλον του ποδοσφαίρου μας εξαρτάται από τους τέσσερις και από την πολιτεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού:

“O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)”.

Σχόλια Facebook