Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τέλος καλό με την μικρή Μαρκέλλα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Τέλος καλό με την μικρή Μαρκέλλα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

213

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκε σήμερα το πρωί. Οπως αναφέρει το site της Θεσσαλονίκης thestival.gr η 10χρονη εντοπίστηκε κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη από έναν πολίτη, τον Γιώργο Οικονόμου ο οποίος είχε δει το Amber Alert για την εξαφάνιση της. 

Το παιδί ήταν τρομοκρατημένο με εμφανή σημάδια κούρασης, έχοντας χάσει την αίσθηση του χρόνου και μάλιστα ζήτησε από τον άνθρωπο που την βρήκε να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Πιθανότατα κάτι τέτοιο να της το ζήτησαν οι απαγωγείς, οι οποίοι όπως ο τόνισε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κ. Γιαννόπουλος μάλλον φοβήθηκαν από την έκταση που πήρε η εξαφάνιση και την άφησαν.

Η μικρή μεταφέρθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και μετά στο σπίτι της, ενώ όταν θα είναι σε θέση να πει περισσότερα οι αστυνομικοί θα μιλήσουν και πάλι μαζί της, καθώς αναζητούνται ακόμα οι άνθρωποι που πήραν τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της.

Ο άνθρωπος που την βρήκε ο Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε στο site thestival.gr :

“Έτρωγα το πρωινό μου και το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής. Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα «δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας;». Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας. Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100. Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό”.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι το παιδί είχε στα χέρια του σημάδια από χειροπέδες, γεγονός που αν αληθεύει δείχνει τον τρόπο με τον οποίο την κρατούσε η γυναίκα που την απήγαγε.

Σχόλια Facebook