Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

77

Τελικός Κυπέλλου σήμερα με τους δύο «δικέφαλος» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο αγώνας που θα γίνει χωρίς κόσμο ή για να ακριβολογούμε ενώπιον 1040 θεατών που θα πάρουν τις αντίστοιχες προσκλήσεις που έχουν τυπωθεί , καθώς τόσο η πολιτεία, όσο και η ΕΠΟ δεν μπορούν να προστατεύσουν το άθλημα και την διοργάνωση από τους ανεγκέφαλους οπαδούς των δυο ομάδων, οι οποίοι και αυτοί θα δουν τον τελικό από την τηλεόραση.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι χωρίς να ανακοινωθούν από τους Ραζβάν Λουτσέτσκου και Μανόλο Χιμένεθ αποστολές.

Πριν από το παιχνίδι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, μετά από συμφωνία των δυο ομάδων με την ΕΠΟ, για να τιμηθούν όσοι χάθηκαν στη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια στις 19/5 από την έναρξη της πιο μαύρης περιόδου για τον ποντιακό Ελληνισμό.

Επίσης, θα παιχθεί πριν από την έναρξη του ματς και ένα βίντεο που έφτιαξε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την γενοκτονία και οι παίκτες της θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, πράγμα που ενδεχομένως να γίνει και τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σχόλια Facebook