Αρχική ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Τα ζώδια σήμερα (14 Μαρτίου 2019)

Τα ζώδια σήμερα (14 Μαρτίου 2019)

144

ΚΡΙΟΣ
Πες όχι σε παρασκηνιακές κινήσεις, απαγορευμένες σχέσεις και κρυφές δραστηριότητες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!  

ΤΑΥΡΟΣ
Φρόντισε να είσαι έντιμος, ώριμος και προσγειωμένος απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια ή όνειρα σου, που τώρα υλοποιείς. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η έπαρση και η βιασύνη θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα αλλά και στην καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός, εργατικός και λογικός. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου και ιδίως την οδήγηση. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες, μην λες πολλά και κράτησε την αισιοδοξία σου σε φυσιολογικά επίπεδα. 

ΛΕΩΝ
Έχεις υπερβολικές και ίσως παράλογες ερωτικές απαιτήσεις και υπέρμετρη κτητικότητα, γεγονός που θα φέρει απώλειες! Παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα και αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις σίγουρα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περιόρισε τις υπερβολικές σου αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό και θα μετανιώσεις για πράγματα που είπες ή έκανες!

ΖΥΓΟΣ
Μην φέρεσαι βιαστικά και με υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου, στην εργασία, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθη! Φρόντισε επιμελώς την ξεκούραση σου και μην παρασύρεσαι σε διατροφικές υπερβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πες όχι σε εγωκεντρισμό, επιπολαιότητα και ανωριμότητα στην ερωτική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα! Μην κάνεις γκάφες, τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, προκαλεί εντάσεις και καυγάδες!  Η αντιμετώπιση σου σε παρελθοντικές ερωτικές ιστορίες είναι μάλλον λάθος, παρορμητική και επιπόλαια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσεξε τι λες και σε ποιον, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα σου, θα προκαλέσει προβλήματα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περιόρισε άμεσα τις οικονομικές σπατάλες και τακτοποίησε εκκρεμότητες! Απέφυγε τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, αλλά και τις διατροφικές υπερβολές! 

ΙΧΘΥΣ
Πες όχι υπέρμετρη αισιοδοξία και τις ριψοκίνδυνες υπερβολές, γιατί θα προσγειωθείς απότομα, λόγω δικών σου λαθών, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

Σχόλια Facebook