Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τα ΌΣΚΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέχνης Θεάτρου

Τα ΌΣΚΑΡ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέχνης Θεάτρου

220

Τα 10 χρόνια δράσης του γιόρτασε με μια εξαιρετική παράσταση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέχνης Θεάτρου, στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης. Με αφορμή αυτό το γεγονός οι συντελεστές του συλλόγου ετοίμασαν μία επετειακή εκδήλωση-παράσταση, με αναφορά στα 10 χρόνια παρουσίας τους στα πολιτιστικά δρώμενα, με τίτλο “ΟΣΚΑΡ Τ.Θ.”

Σε αυτήν παρουσιάστηκαν αποσπάσματα παραστάσεων του 2019 και απονεμήθηκαν τα «ΟΣΚΑΡ» του συλλόγου. Την εκδήλωση χορήγησε το Φροντιστήριο «Μ.Ε. Κυρίτσης», του οποίου ο διευθυντής Νίκος Κυρίτσης παρευρέθη στην παράσταση.  


Τα κείμενα της βραδιάς επιμελήθηκαν η Μαρκέλλα Μάγκου και ο Λευτέρης Βαφειάδης, ενώ την σκηνοθεσία της εκδήλωσης την ανέλαβε η Αργυρώ Δημακεά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Παντελής Σταυρόπουλος – Ειρήνη Πολυκρέτη., ενώ τα βίντεο επιμελήθηκε ο Λευτέρης Βαφειάδης.

Επίσης συμμετείχαν οι:
ΜΑΝΟΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ
ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ
ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΑΓΚΟΥ
ΕΛΙΝΑ ΜΥΖΙΘΡΑ
ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΣΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΓΟΥΛΑ
ΛΟΥΚΙΑ ΜΕΙΔΑΝΗ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΕΛΡΟΣΟ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΛΕΝΗ
ΓΙΩΤΑ ΛΙΟΛΙΟΥ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Πούλος και Γιάννης Αντζινάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το θεατρο του Δημαρχείου.

Σχόλια Facebook