Αρχική ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Συνάντηση στο σημείο μηδέν…

Συνάντηση στο σημείο μηδέν…

709

Του Στάθη Συνοδινού

Πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου, η παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού Παύλου Λιάρου «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ», υπό την αιγίδα του φιλανθρωπικού σωματείου «Αθηναίδες»

Την παρουσίαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Παρόντες ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και η πρόεδρος των Αθηναίδων Ρένα Βασιλάκη, οι οποίοι και προλόγισαν τον συγγραφέα-ηθοποιό.

Ο Παύλος Λιάρος στο βιβλίο του αναφέρεται στους ηθοποιούς Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ρένα Βλαχοπούλου και Γιώργο Φούντα, με τους οποίους συνεργάστηκε σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Νόνη Δούνια, Σπύρος Μπιμπίλας, Δημήτρης Μπατσακούτσας και η πανεπιστημιακός Έφη Ρεμπελάκου-Πουλάκου.

Προβλήθηκαν αποσπάσματα από τις ταινίες «ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ», «Ο ΣΤΡΙΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ», «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΑΜΠΡΟΣ» και «ΚΡΑΥΓΗ», ενώ ενδιάμεσα ακούστηκαν επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως Μη βάζεις μαράζι, Κάθε λιμάνι και καυμός, Έχω απόψε ραντεβού…

Ο Παύλος Λιάρος με τον Λάμπρο Κωσταντάρα στην ταινία «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Παύλος Λιάρος για την παρουσία στην εκδήλωση του «αδερφού» του στην ταινία «Ο ΣΤΡΙΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ» , Βαγγέλη Ιωαννίδη, ενώ ο τρίτος «αδερφός» Θάνος Παπαδόπουλος δεν παρέστη λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Παύλος Λιάρος με τον συνεργάτη του dday.gr Στάθη Συνοδινό

«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» αποτελεί μια ιδέα που είχε ο Παύλος Λιάρος για μια συνέντευξη σε “άλλη διάσταση» εκεί που παρελθόν, παρόν και μέλλον γίνονται ένα, στο σημείο «μηδέν». Αυτές ακριβώς τις συνεντεύξεις πραγματοποίησε με τους αγαπημένους «συνταξιδιώτες» και συμπρωταγωνιστές στο πανί του ελληνικού σινεμά…

Σχόλια Facebook