Αρχική Uncategorized Συνάντηση στην Ηλιούπολη για το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης,...

Συνάντηση στην Ηλιούπολη για το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον Ε.Σ.Η. και τον Δήμο

169

Επιστολή με θέμα την διοργάνωση συνάντησης στην πόλη για το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS, έστειλε στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και στον Δήμο Ηλιούπολης ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς. Ο Ε.Σ.Η. ανακοίνωσε το θέμα με δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει:

“Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης(και στον Δήμο Ηλιούπολης) έστειλε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας στην πόλη μας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΠPLUS.  

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την ενίσχυση της τοπικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η διερεύνηση του ρόλου που μπορούν να διαδραματίσουν τα ΚΕΠ ως επιταχυντές της τοπικής επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ο ΕΣΗ με χαρά θα συμμετάσχει στην συνάντηση και θα στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή του υφυπουργού και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης γενικότερα,  σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο.

Οι πρωτοβουλίες αυτές, ειδικά στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, μπορούν να βοηθήσουν την τοπική επιχειρηματικότητα και την τοπική κοινωνία να αναπτυχθούν περαιτέρω και θα πρέπει να προωθούνται και να υλοποιούνται με γρήγορες διαδικασίες, όπως άλλωστε προστάζει η υιοθέτηση της σύγχρονης επιχειρηματικής αλλά  και κρατικής πρακτικής”.

Σχόλια Facebook