Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Συναγερμός για κρούσματα σε δομή υγείας στα νότια προάστια

Συναγερμός για κρούσματα σε δομή υγείας στα νότια προάστια

322

Πρόβλημα στη δομή ψυχικής υγείας «Κασταλία» στα νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό, όπου έχουν γίνει έλεγχοι και ενδεχομένως έχουν εντοπιστεί κρούσματα, ανέφεραν πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν για ποια δομή πρόκειται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ υπήρξε επίσκεψη του κ. Τσιόδρα, προκειμένου να ελεγχθούν τα μέτρα ασφαλείας και να διαπιστωθεί ο τρόπος λειτουργίας της δομής στο θέμα του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Σοβαρό πρόβλημα υπήρξε και με την δομή υγείας «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν 28 κρούσματα. Οι δύο δομές έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα υπάρξει πλήρης έλεγχος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η μετάδοση του ιού.

Εισαγγελική εντολή για έρευνα για τα περιστατικά στις δυο κλινικές

Όπως έγινε γνωστό ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Βαγγέλης Ιωαννίδης διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων.

Σχόλια Facebook