Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Σύλληψη αστυνομικού για ληστείες σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Γαλάτσι, Περιστέρι

Σύλληψη αστυνομικού για ληστείες σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Γαλάτσι, Περιστέρι

169

Συνελήφθη την Πέμπτη 13/2/2020 στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής 29χρονος  αστυνομικός , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει 2 ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες 9 ένοπλες ληστείες σε (8) πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες 2 ληστείες.

Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επίσης, με απόφαση  του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σχόλια Facebook