Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Συγκλονίζει την χώρα ο χαμός του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονίζει την χώρα ο χαμός του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

139

«Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του. Χωρίς καμία ένδειξη. Ο ασθενής είχε τον πυρετό του, χωρίς όμως να εμπνέει κάποια ανησυχία. Και ξαφνικά έφυγε… Σαν να …ανατινάχθηκε. Είναι τραγικό γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ούτε να χορηγήσουμε κάποιο φάρμακο και να προλάβουμε την κατάσταση» Ήταν τα λόγια των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στο ethnos.gr για τον χαμό του 35χρονου άνδρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ένας άνθρωπος που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και μάλιστα πολύ μικρός σε ηλικία, ενώ παρά την επιδείνωση της υγείας του από το Μ. Σάββατο φαινόταν ότι θα τα καταφέρει, τελικά κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο 35χρονος άνδρας είχε νοσήσει περίπου πριν από μια εβδομάδα και είχε ήπια συμπτώματα με δέκατα. Εισήχθη στην κλινική και μέχρι το Μ. Σάββατο που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, δεν παρουσίαζε εικόνα που έδειχνε ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, πόσο μάλλον να κατέληγε. Η εξέλιξη ήταν όμως τόσο γρήγορη που και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Το περιστατικό του άτυχου άνδρα δείχνει σε όλους μας το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός και το πόσο χρειάζεται να προσέχουμε τηρώντας τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών για να προστατευτούμε αλλά και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Πραγματικά το γεγονός αυτό έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, καθώς είναι το δεύτερο θύμα, μετά τον 45χρονο καθηγητή από την Γερμανία στην Κρήτη, που χωρίς υποκείμενα νοσήματα και τόσο νεαρή ηλικία δεν τα καταφέρνει απέναντι στον κορονοϊό.

Σχόλια Facebook