Αρχική ΔΗΜΟΙ ΣΒΑΚ Ηλιούπολης: Το μέλλον είναι εδώ και μπορεί να ξεκινήσει…

ΣΒΑΚ Ηλιούπολης: Το μέλλον είναι εδώ και μπορεί να ξεκινήσει…

260

Το θέμα του ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπυξης Κινητικότητας) συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης την Τρίτη 29/10. Το ΣΒΑΚ αφορά την διευκόλυνση της ζωής των πολιτών μέσα στις πόλεις που ζουν και δραστηριοποιούνται, όπως επίσης τη βελτίωση των συνθηκών και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων του άμεσου και μακροπρόθεσμου μέλλοντος.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να συζητηθούν, στο επόμενο διάστημα, όλες οι προτάσεις που θα τεθούν για την αξιοποίηση του ΣΒΑΚ και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας Ηλιούπολης πολύ διαφορετικής από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα με παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό, στο παρκάρισμα, στην ενοποίηση χωρών και συνοικιών της πόλης.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου τοποθετήθηκαν όλες οι παρατάξεις και θα πρέπει να υπάρξουν βήματα υλοποίησης, χωρίς ατέρμονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις, έτσι ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση με την εξεύρεση πόρων και όχι να αφεθεί μια ευκαιρία ακόμα να περάσει.

Το dday.gr παρουσιάζει το πολύ σημαντικό αυτό θέμα και θα παρακολουθεί την εξέλιξη του, προκειμένου να σας ενημερώνει ουσιαστικά και αντικειμενικά.

Όλες οι απόψεις θα παρουσιάζονται, όπως βέβαια και η πορεία των αλλαγών που χρειάζεται η Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει το αύριο, αλλά και το ποια είναι η συμβολή του καθενός από τους δημοτικούς άρχοντες, διοικητικούς και μη, στην προσπάθεια αυτή.

Σχετικό άρθρο για το «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσει η Ηλιούπολη τα προσεχή χρόνια.

Σχόλια Facebook