Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Superleague 2019/20: Το πρόγραμμα των αγώνων

Superleague 2019/20: Το πρόγραμμα των αγώνων

308

Με τους μεγάλους, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ,  να υποδέχονται τους Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Ξάνθη, αντίστοιχα, ξεκινά το πρωτάθλημα της Superleague 1 στις 24 Αυγούστου, ενώ ο μόνος από τους μεγάλους που παίζει εκτός έδρας είναι ο Παναθηναϊκός που θα ταξιδέψει για τη Λαμία. 

Τα ντέρμπι αρχίζουν από την 3η αγωνιστική όπου ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ την 4η αγωνιστική θα γίνει το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, την 8η αυτό μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και την 12η αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Αναλυτικά το πρόγραμμα το ντέρμπι έχει ως εξής:

3η:  Άρης-Παναθηναϊκός

4η: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Αρης

5η: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

6η: Άρης-Ολυμπιακός

8η: Ολυμπιακός-ΑΕΚ

9η: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

10η: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

11η: ΑΕΚ-Αρης

12η: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Φέτος το πρωτάθλημα περιλαμβάνει την κανονική περίοδο των 26 αγωνιστικών συνολικά και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πλέι οφ (θέσεις 1-6) για την ανάδειξη πρωταθλητή και των θέσεων για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ θα γίνουν και τα πλέει άουτ (7 – 14). Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί όσον αφορά στην κανονική περίοδο την 1η Μαρτίου και τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου, ενώ τα πλέι άουτ στις 14 Μαρτίου. Τα πλέι οφ θα περιλαμβάνουν 10 αγωνιστικές και τα πλέι άουτ στις 14 Μαρτίου με 7 αγωνιστικές συνολικά. 

Τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν στις 17 Μαΐου και τα πλέι άουτ στις 10 Μαΐου. 

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Superleague 1 – 2019/20

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Superleague 1 σε μορφή pdf

Σχόλια Facebook