Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση (κοπή πίτας) του συνδυασμού «Η Πόλη που...

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση (κοπή πίτας) του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλω» του υπ. Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή

302

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του δημοτικού συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλω», του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή, παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε το δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης. Ο κ. Αραμπατζής στην ομιλία του τόνισε ότι ο συνδυασμός ξεκίνησε με στόχο να φέρει την πραγματική αλλαγή στην Ηλιούπολη, την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν πρέπει να την αφήσουμε να είναι ουραγός στην ανάπτυξη και στην εικόνα σε σχέση με τους γειτονικούς δήμους.

Ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε σε μια πόλη πράσινη με σχέδιο, με όραμα με πράξεις που θα την αναβαθμίσουν. Μίλησε για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, ενώ τόνισε ότι η Ηλιούπολη πρέπει να γίνει «η πόλη που όλοι θέλουμε να ζουν σε αυτή τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Ακόμα ο κ. Αραμπατζής μίλησε για το φωτισμό και την δημιουργία μιας έξυπνης, σύγχρονης πόλης και έκανε συγκρίσεις με το σήμερα σε σχέση με τον Υμηττός, την Αργυρούπολη και άλλους δήμους που δημιουργούν με σεβασμό στο περιβάλλον και την οικολογία.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δηλώνοντας ότι «Η Πόλη που Θέλω πρέπει να γίνει ο άνεμος που θα παρασύρει όλους εκείνους που μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και εμποδίζουν το μέλλον», ενώ έκλεισε με την αναφορά του στη νέα γενιά τονίζοντας ότι ο συνδυασμός του αποτελείται από νέους ανθρώπους στους οποίους «πρέπει να περάσει η σκυτάλη για χτιστεί το μέλλον που έρχεται».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Νότιου Τομέα, Σοφία Βούλτεψη, Χάρης Θεοχάρης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος , Θεοτόκη (Τίτη) Ντολαπτσή, Δημήτρης Παπανικολάου, Τάσος Γαϊτάνης, εκ μέρους του κ. Νίκου Δένδια ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου κ. Περδίκη, ο Χρήστος Κονταρίδης. Επίσης, εκ μέρους του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Γιάννης Καπετανάκης, εκ μέρους της κ. Ντόρος Πάλη ο Αλέξανδρος Ραγκαβάς, ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ του δευτέρου διαμερίσματος Αθηνών, εκ μέρους του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Πατούλη ο κ. Ευθυβουλίδης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ της Δάφνης – Υμμητού, ο Στάθης Ευσταθόπουλος πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ  Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Γιάννης Αντζινάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Γιάννης Πούλος, η υποψήφια περιφερειαριακή σύμβουλος με τον κ. Πατούλη, Μαίρη Ανανιάδου, η πολιτευτής της ΝΔ Καίτη Ρηνάκη και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεώργιος Δημόπουλος, Ιουλίας Μητριάνου, Ευάγγελος Κοκόσης, Μαρία Κουρή, Φίλιππος Ντόβας, Κωνσταντίνος Τσούτσουρας, το στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Χατζελένης κ.α. 

Τέλος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αραμπατζή, Νίκος Κυρίτσης, Άγγελος Γεωργακόπουλος, Θανάσης Αθανασίου, Αγγελική Μπέλου κ.α. 

Σχόλια Facebook