Αρχική ΓΛΥΦΑΔΑ Παρουσιάστηκε στην τροχαία ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον...

Παρουσιάστηκε στην τροχαία ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στην Γλυφάδα

306

Παρουσιάστηκε στην τροχαία, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ο οδηγός και ιδιοκτήτης του Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Ο οδηγός έδωσε κατάθεση, ενώ ζήτησε και πήρε την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το περιστατικό και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τροχαία είχε ταυτοποιήσει τον οδηγό γνωρίζοντας την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου, ενώ νωρίτερα το απόγευμα είχε παρουσιαστεί και ο δικηγόρος του ζητώντας να πάρει τα έγγραφα της δικογραφίας, τα οποία δεν κατέστη δυνατό να πάρει καθώς δεν αποκάλυπτε τα στοιχεία του πελάτη του. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αρχές ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ενώ μετά την παράσυρση του άτυχου μοτοσυκλετιστή έφυγε από το σημείο του τροχαίου εγκαταλείποντας τον. 

Έκκληση για μάρτυρες που είδαν το περιστατικό έχει κάνει εκτός από τον πατέρα του 25χρονου και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 τόνισε ότι η Λεωφόρος Βουλιαγμένης γίνεται της νυχτερινές ώρες πεδίο αγώνων ταχύτητας, προσθέτοντας ότι η τροχαία κάνει ότι μπορεί αλλά χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση. Επίσης ο κ. Παπανικολάου προανήγγειλε την κατασκευή δύο πεζογεφυρών τόσο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όσο και στην παραλιακή Λεωφόρο, προκειμένου να προστατευτούν τουλάχιστον οι πεζοί. 

Σχόλια Facebook