Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παρουσίαση των έργων της επόμενης τετραετίας με επίθεση κατά πάντων από Βαλασόπουλο

Παρουσίαση των έργων της επόμενης τετραετίας με επίθεση κατά πάντων από Βαλασόπουλο

129

Με επίθεση κατά πάντων ο Δήμαρχος Ηλιούπολης παρουσίασε το πρωί της Κυριακής τα κύρια έργα της επόμενης τετραετίας που θα προωθήσει για υλοποίηση. Ο κ. Βαλασόπουλος ζήτησε με έμφαση την ψήφο των Ηλιουπολιτών από την πρώτη Κυριακή, τονίζοντας ότι η πρώτη Κυριακή δίνει τη δύναμη στο Δήμαρχο με βάση το νέο εκλογικό νόμο.

Επίσης ο κ. Βαλασόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που έχει ο συνδυασμός του, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι κανένας από τους άλλους συνδυασμούς δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, μιλώντας για έλλειψη όχι μόνο ρεαλιστικών προτάσεων αλλά γενικά για έλλειψη προτάσεων «παρακολουθώ προσεκτικά τις προτάσεις των άλλων συνδυασμών, όμως δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Τα έργα πνοής της επόμενης τετραετίας στα οποία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης είναι η αστική σήραγγα Ηλιούπολης που θα υπογειοποιεί την Κατεχακη προς την Βουλιαγμένης, η ανάπλαση του πάρκου Χαλικάκι και της λεωφόρου Ειρήνης στο κέντρο της πόλης, έργα για τα οποία τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν εργαστεί με μέδοθο για να φτάσουν προς την υλοποίησή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε και η συνεργασία με το «Πράσινο Κίνημα» της κ. Βρέκου.

Σχόλια Facebook