Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης γράφουν στο DDAY.gr, για το Όραμα & και...

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης γράφουν στο DDAY.gr, για το Όραμα & και το Σχέδιο τους για την Ηλιούπολη του αύριο… σε ένα άτυπο ντιμπέιτ

1794
Δημαρχείο Ηλιούπολης

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου πλησιάζουν και οι δημοτικές παρατάξεις εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες της Ηλιούπολης για το πρόγραμμα και τις θέσεις τους, για τις λύσεις που προτείνουν, για την ικανότητα των υποψηφίων Δημάρχων και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων τους.

Πριν από περίπου τρεις μήνες, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης, έγραψαν στο DDAY.gr για το Όραμα & το Σχέδιο που έχουν για την Ηλιούπολη του αύριο. Παρουσιάζουν στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τους επιλέξουν και να τους ψηφίσουν.

Επειδή λοιπόν τα… γραπτά μένουν ας δούμε τι οι ίδιοι έγραψαν, σε ένα άτυπο μεταξύ τους ντιμπέιτ, το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει όλους εσάς τους πολίτες της Ηλιούπολης στην απόφασή του.

Κάνοντας «κλικ» πάνω στο όνομα του κάθε υποψηφίου μπορείτε να δείτε τι έχει γράψει ο καθένας από τους υποψήφιους Δημάρχους:

Βασίλης Βαλασόπουλος (ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ)

Χρήστος Κοκοτίνης (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ)

Αναστασία Τσατσούλη (ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ)

Τάσος Ευσταθίου (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ)

Γιώργος Χατζηδάκης (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ)

Γαβριήλ Αραμπατζής (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ)

Αποστόλης Στασινόπουλος (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ)

Πέτρος Μανιάτης (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ)


Σχόλια Facebook