Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ο Έλληνας που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Ethiopian και σώθηκε…

Ο Έλληνας που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Ethiopian και σώθηκε…

44

«Είναι μια από τις στιγμές στην ζωή που αλλάζει η οπτική για την ζωή… Συνειδητοποιείς ότι η ζωή μας κρέμεται από αδιόρατα νηματάκια, που τα καταλαβαίνεις όταν σπάσουν», ήταν τα λόγια του Αντώνη Μαυρόπουλου, του Έλληνα επιβάτη της μοιραίας πτήσης της Ethiopian Airlines, ο οποίος σώθηκε γιατί έχασε την πτήση. 

Ο κ.Μαυρόπουλος, που είναι πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, μίλησε για το γεγονός στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το ταξίδι του γινόταν για να συμμετάσχει στο συνέδριο του ΟΗΕ στο Ναϊρόμπι.

«Πρώτον, την βαλίτσα μου την είχα μαζί μου, επομένως δεν ήταν αναγκασμένοι να με περιμένουν. Δεύτερον, ενώ το προηγούμενο αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μην με βρει» είπε ο κ. Μαυρόπουλος και συνέχισε προσθέτοντας:

«Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα, είχα και νεύρα που δεν με άφηναν να μπω» και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω 3 ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται. Με κρατήσανε ως πιθανό ύποπτο. Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτοανάκριση με άφησαν. Θέλω να στείλω πολλά φιλιά στην γυναίκα μου, την μητέρα μου και την κόρη μου».

Σχόλια Facebook