Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Νικόλαος Κυρίτσης: «Ευχαριστώ τους Ηλιουπολίτες και της Ηλιουπολίτισες που πίστεψαν στην υποψηφιότητα...

Νικόλαος Κυρίτσης: «Ευχαριστώ τους Ηλιουπολίτες και της Ηλιουπολίτισες που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου»

155

Δήλωση με την οποία ευχαριστεί τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισες που τον ψήφισαν, έκανε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κυρίτσης. Ο κ. Κυρίτσης πρόσθεσε ακόμα ότι θα είναι παρών στην προσπάθεια για να χτιστεί η νέα Ηλιούπολη:

«Στο τέλος μιας έντονης, πρωτόγνωρης και μυστήριας εκλογικής διαδρομής, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω έναν, έναν προσωπικά και όλους μαζί τους Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισες που πίστεψαν στην δική μου υποψηφιότητα και είδαν στο πρόσωπό μου έναν άνθρωπο που μπορεί να εκφράσει τις ανησυχίες και τις ιδέες τους για την κοινωνία της Ηλιούπολης.

Η δυναμική που μου δόθηκε από το, προς το παρόν, εκλογικό αποτέλεσμα , μου επιβάλλει να ταχθώ ανεπιφύλακτα στην πρώτη γραμμή  της μάχης για να γίνει πραγματικότητα το όραμα μιας νέας Ηλιούπολης που θα εκφράζει τους νέους, την πνευματική και πολιτιστική δημιουργικότητα και ολους εκείνους  που θέλουν μια νέα πολιτική αντίληψη χωρίς κομματικούς χρωματισμούς με μόνο στόχο την παραγωγή λόγου, ιδεών και δράσεων για το καλό της πόλης μας.

Με αξιοπρέπεια και όραμα θα χτίσουμε τη νέα Ηλιούπολη.

Νικόλαος Κυρίτσης»

Σχόλια Facebook