Αρχική ΓΛΥΦΑΔΑ Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης από τον Δήμο Γλυφάδας

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης από τον Δήμο Γλυφάδας

295

Μέτρα ανακούφισης για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης της Γλυφάδας πήρε ο Δήμος Γλυφάδας, ανακοινώνοντας 50% μείωση τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων για το προσεχές διάστημα, 100% απαλλαγή για το προηγούμενο διάστημα που παρέμειναν κλειστές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα πλησιάζει. Οι επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, κλπ.) θα αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πλήρη κανονικότητα, όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργούσαν μέχρι τον Φεβρουάριο» και για το λόγο αυτό η δημοτική αρχή προέβη στη λήψη των μέτρων στήριξης.


Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου: «Ο Δήμος Γλυφάδας από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε επιχείρηση της πόλης μας. Το ίδιο θα συνεχίζουμε να κάνουμε αδιάλειπτα. Για όσο διάστημα τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως, μειώνουμε κατά 50% τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων που πληρώνουν. Επίσης, για όσο διάστημα παρέμειναν κλειστές θα υπάρξει πλήρης απαλλαγή χρέωσης.
Το μέτρο αυτό – απολύτως κοστολογημένο – θα εισαχθεί προς ψήφιση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και θα εφαρμοστεί άμεσα. Είμαστε δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση αυτή».

Σχόλια Facebook