Ανοίγει ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin – Νέα στοιχεία προσκόμισε η ΕΛ.ΑΣ

0

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της Marfin, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία τα οποία η αστυνομία κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως είναι γνωστό στο υποκατάστημα της τράπεζας τον Μάϊο του 2010 είχε προκληθεί εμπρησμός από ρίψη μολότοφ τη στιγμή που μέσα σε αυτό βρισκόντουσαν οι υπάλληλοι από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους τρεις, εκ των οποίων ήταν και μια έγκυος γυναίκα.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφρε στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Από την Εισαγγελία Αθηνών διετάχθη προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την υπόθεση της Μαρφίν, κατόπιν νέων στοιχείων που προσκομίσθηκαν από την ΕΛΑΣ.

Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Όπως έχει γίνει γνωστό από πηγές του υπουργείου και της αστυνομίας τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αφορούν σε τέσσερα με πέντε νέα εμπλεκόμενα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν βίντεο και αποδεικτικό υλικό για την δράση τους εκείνη την ημέρα.

Στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μετά και την μελέτη των στοιχείων από τον Εισαγγελέα και θεωρείτε πολύ πιθανόν να ασκηθούν διώξεις οι οποίες στην περίπτωση αυτή θα περιλαμβάνουν και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο