Στα λευκά η Ηλιούπολη και όλη η Αττική – Το Αλπικό τοπίο, τα προβλήματα και τα παιχνίδια με το χιόνι

0

Στα λευκά έντυσε η “Μήδεια” την Αττική και ως εκ τούτου και την Ηλιούπολη με πρωτοφανή για τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια χιονόπτωση. Η Ηλιούπολη θυμίζει αλπική πόλη με τους κεντρικούς δρόμους να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά όλους τους άλλους δρόμους να έχουν περισσότερο απο 30 εκατοστά χιόνι σε πολλά σημεία τους και να είναι έως και αδιάβατοι.

Το όμορφο χιονισμένο τοπίο όμως έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά και μεγάλους να βγούν στους δρόμους να παίξουν χιονοπόλεμο, να φτιάξουν χιονανθρώπους και να διασκεδάσουν παίρνοντας μια ανάσα από την καραντίνα του κορονοϊού.

Τα ευχάριστα, όμως έχουν και δυσάρεστα καθώς το χιόνι έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Αττικής, από τις πτώσεις δέντρων και στην υδροδότηση, ενώ η μετατροπή του νωπού χιονιού σε πάγο αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα την κίνηση στους δρόμους, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από οδηγούς αλλά και πεζούς που θέλουν να μετακινηθούν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η Πολιτική Προστασία συνιστούν πάντως να περιοριστούν οι μετακινήσεις όπου δεν είναι απόλυτα αναγκαίο.

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο