Διαστάσεις παίρνει το θέμα της βίας με επιθέσεις ανηλίκων στην Ηλιούπολη

0

Διαστάσεις παίρνουν τα φαινόμενα παιδικής βίας στην Ηλιούπολη που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την καταγγελία πατέρα για τον άγριο  ξυλοδαρμό του 14χρονου παιδιού του.

Ο πατέρας μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κατήγγειλε ότι το παιδί του δέχεται επιθέσεις εδώ και αρκετό καιρό και πως η διεύθυνση του σχολείου του, στην οποία και έχει απευθυνθεί δεν έχει καταφέρει να προστατέψει το παιδί

Τελευταίο περιστατικό ήταν αυτό που έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 4/2, με το παιδί να γρονθοκοπείται άγρια από συμμαθητή του μεγαλύτερο σε ηλικία.

Η εικόνα του παιδιού ήταν σοκαριστική και σίγουρα πρέπει να ληφθούν μέτρα άμεσα και από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης αλλά και από την αστυνομία, καθώς πριν από δύο εβδομάδες είχε πέσει θύμα βίαιης επίθεσης και άλλος δεκατετράχρονος στο πάρκο του Αγίου Νικολάου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν αρχίσει να «ανοίγουν στόματα» και να αναφέρονται και αλλά περιστατικά.

Κάποιοι μάλιστα  κάνουν λόγο και για δημιουργία ομάδων από ανήλικους που επιτίθενται σε άλλους ανήλικους και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα γίνονται και κλοπές κινητών, χρημάτων και άλλων αντικειμένων.

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο