Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία των rapid tests στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης

0

Με οργανωμένο τρόπο και με απόλυτη τάξη πραγματοποιείται από το πρωί η διαδικασία των rapid tests στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, όπου μέχρι τις 12:30 είχαν πραγματοποιηθεί 250 περίπου εξετάσεις και αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και τις 15:00.

Οι πολίτες που πραγματοποιούν το γρήγορο τεστ αντίχνευσης του νέου κορονοϊού Covid-19, ειδοποιούνται με sms για τα αποτλέσματα, ενώ την επίβλεψη του χώρου έχει η δημοτική αστυνομία που έχει σηματοποιήσει και τον χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκη, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Κόκλα και Γιάννη Αντζινά. Ο κ. Χατζηδάκης στις δηλώσεις που έκανε στο dday.gr τόνισε ότι η Ηλιούπολη βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο σε ότι αφορά το επιδημιολογικό φορτίο και ότι ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και για την αυριανή επανέναρξη των μαθημάτων και στα Γυμνάσια της πόλης.

Όσοι προσέρχονται για την πραγματοποίηση του τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα:

 • Να έχει στείλει πριν την προσέλευσή του μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».
 • Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
 • Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθει στην πλατεία πεζός.
  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TESTS

  “637 RAPID TESTS ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΜΟΝΟ 2 ΘΕΤΙΚΑ

  Κάτω από έναν ανοιξιάτικο ήλιο και με υποδειγματική οργάνωση, διενεργήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, η σημερινή δράση του Δήμου Ηλιούπολης με δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
  Συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 637 πολίτες και βρέθηκαν μόλις 2 θετικά τεστ, ένας άνδρας και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία 25 έτη,
  (ποσοστό 0,3% ), δηλαδή πολύ χαμηλότερα από το μέσο ποσοστό θετικότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει την θετική εικόνα της πόλης και διαψεύδει τους ατυχώς «ανησυχούντες».
  Με την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης, των αποστάσεων κατά την αναμονή και χάρη στον συντονισμό από την Δημοτική Αστυνομία και την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή δράση.
  Ευχαριστούμε τους πολίτες που συμμετείχαν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τον επαγγελματισμό τους και όλους όσους συνέβαλλαν στην σημερινή επιτυχημένη διοργάνωση.”

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο