Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά στη συμβολή Φωκίδος και Παπαφλέσσα

0

Την ολοκλήρωση της ανακαίνισης παιδικής χαράς, γνωστοποίησε ο Δήμος Ηλιούπολης. Η παιδική χαρά που ανακαινίστηκε βρίσκεται στην συμβολή των οδών Φωκίδος και Παπαφλέσσα και πλέον πληρεί όλες τις πρϋποθέσεις ασφαλείας για την χρήση της από τα παιδιά, όταν βέβαια το επιτρέψει η άρση του lockdown και το πέρασμα της πανδημίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Φωκίδος και Παπαφλέσσα  παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς ανακαινισμένη και περιποιημένη , αφού τοποθετήθηκε νέο ολοκληρωμένο σύστημα δαπέδου ασφαλείας (90m2), ένα πολυσύνθετο όργανο με τέσσερις πύργους, τσουλήθρα, γέφυρα, δυο αναρριχήσεις και πάνελ δραστηριοτήτων, δύο ξύλινες διπλές κούνιες μια για παιδιά και μία για νήπια, μία ξύλινη κούνια «φωλιά», νέοι πάγκοι και παγκάκια και έγιναν εργασίες συντήρησης του παραμένοντος εξοπλισμού.

Οι παρεμβάσεις τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας.

Η ανάπλαση της παιδικής χαράς είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 €, με συμμετοχή 100.000 € από ίδιους πόρους του Δήμου Ηλιούπολης, στο προαναφερόμενο ποσό.

Συνεχίζεται η ανάπλαση των παιδικών  χαρών με επόμενη του «Άλσους Δ. Κιντή».»

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο