Θετική στον κορονοϊό εργαζόμενη σε Βρεφονηπιακό σταθμό

0

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε εργαζόμενη στον πέμπτο Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Ηλιούπολης. Για το θέμα εξεδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Ηλιούπολη, στην οποία τονίζεται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων και η αναστολή λειτουργίας του Βρεφονηπιακού σταθμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Επιβεβαιώθηκε σήμερα θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη του Ε’ Βρεφονηπιακού Σταθμού (Ε’ Παράρτημα Αγωγής ΚΑΦΑΔΗΛ) στην οδό Κύπρου και Σαντορίνης. Τελευταία ημέρα εργασίας της στον σταθμό ήταν η περασμένη Παρασκευή 6/11/2020, παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα, παρέμεινε στο σπίτι με εντολή του γιατρού εργασίας και σήμερα βρέθηκε θετική στο αποτέλεσμα του μοριακού τεστ.
Η διοίκηση και όλο το προσωπικό του Δήμου και του ΚΑΦΑΔΗΛ, της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επανέλθει υγιής στην εργασία της.
Με αίσθημα ευθύνης η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και του ΚΑΦΑΔΗΛ αποφάσισε την άμεση αναστολή λειτουργίας του Ε’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Ηλιούπολης και όλοι – παιδιά και προσωπικό – του σταθμού, θα παραμείνουν για 14 ημέρες στο σπίτι. Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των στενών επαφών, η διαδικασία ενημέρωσης των γονέων και προγραμματίστηκε η απολύμανση του κτιρίου.
Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού εργασίας θα υποβληθούν δωρεάν σε μοριακό τεστ στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.
Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και συνεχίζει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία”.

Κοινοποίσηση

About Author

Αφήστε ένα σχόλιο