Αρχική ΔΗΜΟΙ Ηλιούπολη: Ξεκίνησε η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής για τους φοιτητές

Ηλιούπολη: Ξεκίνησε η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής για τους φοιτητές

340

Ξεκίνησε τη λειτουργία της, από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, η λεωδορειακή γραμμή του Δήμου Ηλιούπολης η οποία συνδέει την πόλη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, προκειμένου να εξυπηρετεί τους φοιτητές που διαμένουν στην Ηλιούπολη. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες. Αναλυτικά:

«Μετά την αναγγελία της δημιουργίας της νέας δωρεάν πρωινής φοιτητικής γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας για Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος με τους Δημότες.

Στην πράξη φάνηκε πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει ο Δημότης στην καλυτέρευση των υπηρεσιών του Δήμου, με την ενεργό συμμετοχή του.

Η νέα Διοίκηση του Δήμου μετά την ουσιαστική διαβούλευση, αποφάσισε να ανασχεδιάσει το δρομολόγιο της γραμμής, με καθορισμό της Πλατείας Ανεξαρτησίας σαν αφετηρία, για την πλήρη κάλυψη της περιοχής της Αγίας Μαρίνας.

Ακόμη προχώρησε στην διεξαγωγή του δρομολογίου νωρίτερα για να εξυπηρετούνται φοιτητές σχολών, που έχουν μαθήματα από τις 8:45 πμ.

Η «Φοιτητική Γραμμή» θα ξεκινήσει από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, καταρχήν με ένα δρομολόγιο μόνο μετάβασης, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες.

Η επιβίβαση θα γίνεται από 7 στάσεις στην Ηλιούπολη:

•1η: 07:30 Πλατεία Ανεξαρτησίας (Στάση ΟΑΣΑ προς Ηλιούπολη)

•2η: 07:40 Λότσου, Λ. Ανδρ. Παπανδρέου 23, (Στάση ΟΑΣΑ προς Αθήνα)

•3η: 07:42 Κανάρια (Στην είσοδο της πλατείας προς Αθήνα)

•4η: 07:45 Πλατεία ΙΚΑ (Στάση ΟΑΣΑ στο περίπτερο)

•5η: 07:50 Αγία Παρασκευή (Στάση ΟΑΣΑ προς Αθήνα)

•6η: 07:55 Δημαρχείο (Στάση Δημ. Συγκοινωνίας Σοφ. Βενιζέλου 112)

•7η: 08:00 Αγία Μαύρα (Τέρμα Λεωφορείων 206)

Το λεωφορείο θα εισέρχεται στην Νότια Πύλη της Πανεπιστημιούπολης από την Καισαριανή και θα συνεχίζει στην Πολυτεχνειούπολη, με στάσεις σε όλες σχεδόν τις σχολές.

Το δρομολόγιο αναμένεται να τερματίζει στην Πολυτεχνειούπολη στις 8:35.

Ανάλογα με την τοπική κίνηση είναι πιθανή μικρή απόκλιση στις ώρες επιβίβασης και άφιξης.

Η μετακίνηση των φοιτητών θα ξεκινήσει κανονικά από την Δευτέρα βάσει ονομαστικής κατάστασης και η παραλαβή των προσωπικών καρτών θα γίνεται από βδομάδα καθημερινά από 09:00 έως 16:00 από το γραφείο Δημάρχου».

Σχόλια Facebook