Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλιούπολη: Συνάντηση – Συζήτηση με τα Μ.Μ.Ε. με πρωτοβουλία του Τάσου Ευσταθίου

Ηλιούπολη: Συνάντηση – Συζήτηση με τα Μ.Μ.Ε. με πρωτοβουλία του Τάσου Ευσταθίου

174

Συζήτηση για πολλά θέματα περιελάμβανε το μενού της χθεσινής βραδιάς με τον Τάσο Ευσταθίου, ο οποίος παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ηλιούπολης. Η εξαιρετική πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας για μια συζήτηση αρκετά σημαντική σε χαλαρό όμως πλαίσιο,  με καλό φαγητό και διάθεση για συζήτηση από όλους…

Στο δείπνο παραβρέθηκαν εκτός από το dday.gr, το ilioupolinews.gr (Γιάννης Καραμαγκάλης), το ilioupoligiaolous.gr (Καλλιόπη Μπενα – Τάκης Παπαδόπουλος),  ο Άγγελος Κάνδηλας (energoipolitesilioupolis.gr ) και ο Σταύρος Μαρίνης (neailioupolis.blogspot.com – Ηλιούπολη Χωρίς Όρια). Τον Τάσο Ευσταθίου συνόδευε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Τρύφων Γκουβάς.

Τα θέματα συζήτησης, όπως αναφέραμε και πιο πάνω,  πολλά και σημαντικά, θέματα που αφορούν την πόλη της Ηλιούπολης και την καινούργια διοίκηση Χατζηδάκη στο Δήμο η οποία συμπληρώνει αισίως πέντε μήνες. Τα όσα συμβαίνουν στην πόλη, τόσο στην θετική, όσο και στην αρνητική πλευρά τους, τις ανάγκες που υπάρχουν, τις παρεμβάσεις που χρειάζεται η Ηλιούπολη και οι πολίτες της σε όλα τα επίπεδα για ένα καλύτερο αύριο σε ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας.

Ο Τάσος Ευσταθιου αναφέρθηκε στα όσα ο ίδιος και η παράταξη του θα προωθήσουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν, στα πεπραγμένα μέχρι τώρα της διοίκησης Χατζηδάκη και σε άλλα θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία της πόλης.

Εμείς, ακόμα και σε ένα χαλαρό δείπνο, βομβαρδίσαμε τον κ. Ευσταθίου με πολλές ερωτήσεις, θέσαμε θέματα που απασχολούν την κοινωνία της Ηλιούπολης, τις δράσεις που απαιτούνται και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από τις δημοτικές παρατάξεις για να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της πόλης και η γενικότερη λειτουργία της.

Το δημοσιογραφικό απόρρητο βέβαια δεν μας επιτρέπει να παραθέσουμε αναλυτικά τη συζήτησή μας, όμως  μπορούμε να σημειώσουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή σηματοδοτεί πιστεύουμε ανάληψη πρωτοβουλιών από την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για πολλά θέματα.

Σχόλια Facebook