Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλιούπολη: Συζήτηση για τη δημόσια περιουσία παρουσία Βουλευτών

Ηλιούπολη: Συζήτηση για τη δημόσια περιουσία παρουσία Βουλευτών

129

Παρουσία Βουλευτών του Νοτίου Τομέα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/2 στην Ηλιούπολη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, συζήτηση για το θέμα της Δημόσιας περιουσίας, ένα θέμα ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως για τον Δήμο Ηλιούπολης αλλά και για άλλους όμορους Δήμους όπως η Αργυρούπολη και ο Άλιμος.

Στην συζήτηση προσήλθαν και οι Βουλευτές του Νοτίου Τομέα Μπάμπης Παπαδημητρίου (ΝΔ), Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ), Διονύσης Χατζηδάκης (ΝΔ), Θεανώ Φωτίου (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ), Σοφία Σακοράφα (Μέρα 25), καθώς και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Νίκου Παππά (ΣΥΡΙΖΑ) κ. Μελαχρινός και η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου.

Αρχικά έγινε εισήγηση από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, ο οποίος έκανε μια αναφορά στο ιστορικό των διεκδικήσεων αλλά και για το πως αυτή η περιουσία θα αξιοποιηθεί εφόσον παραχωρηθεί και από την ΕΤΑΔ στον Δήμο Ηλιούπολης αλλά και στους άλλους Δήμους που διεκδικούν τα οικόπεδα και τα κτήρια που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο Δημόσιο. Οι Δήμοι, και κυρίως αυτός της Ηλιούπολης, ζητούν την παραχώρηση των συγκεκριμένων ακινήτων, ένα θέμα που οι Δήμοι θεωρούν θέμα πολιτικής βούλησης για να γίνει. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση μίλησε για το θέμα και ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλη, ενώ τοποθετήθηκαν όλοι οι Βουλευτές προς την κατεύθυνση να συνδράμουν την προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών. Επίσης τοποθετήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκας.

Σχόλια Facebook