Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλιούπολη: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο 20ο Νηπιαγωγείο

Ηλιούπολη: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο 20ο Νηπιαγωγείο

94

Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού ήρθε να προστεθεί στα τρία που είχαμε στην Ηλιούπολη την τελευταία εβδομάδα -δύο στο Δημαρχείο και ένα στο 5ο Δημοτικό σχολείο. Αυτή τη φορά το κρούσμα εντοπίστηκε στο 20ο Νηπιαγωγείο της πόλης και ακολουθήθηκαν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες μετά την ενημέρωση που υπήρξε από τον ΕΟΔΥ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης:


«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΕΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ
ΣΤΟ 20ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα νηπίου στο 2ο Τμήμα του 20ού Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και αμέσως ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.
Με απόφαση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης διακόπτεται από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία του 2ου τμήματος του 20ού Νηπιαγωγείου και σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του.
Ενημερώθηκαν από την Διεύθυνση του Σχολείου οι οικογένειες των παιδιών και ήδη πραγματοποιείται αναγνώριση και καταγραφή των στενών επαφών του παιδιού, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ.
Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την πόλη.
20 Σεπτεμβρίου 2020
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης»

Σχόλια Facebook