Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Η Μπαρτσελόνα “προσφέρει” το Καμπ Νου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Η Μπαρτσελόνα “προσφέρει” το Καμπ Νου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

94

Ο κόσμος του αθλητισμού πρωταγωνιστεί και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφαση της Μπαρτσελόνα να βγάλει σε πλειστηριασμό το όνομα του γηπέδου της ομάδας, του Καμπ Νου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας της Καταλονίας, Γιόσιπ Μαρία Μπαρτομέου ανακοίνωσε ότι η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε πλειστηριασμό για την ονοματοδοσία του Καμπ Νου και τα έσοδα που θα συγκεντρώσει, θα τα διαθέσει στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού.

Σίγουρα, η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί παράδειγμα το οποίο πρέπει να μιμηθούν και άλλες ομάδες, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία

Οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να είναι αρκετοί, καθώς το γήπεδο της Μπάρτσα είναι από τα πιο δημοφιλή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αρκετές εταιρείες θα ήθελαν να δουν το λογότυπο τους στην ονομασία του γηπέδου αυτού, ενώ δεν αποκλείεται και η ΟΥΕΦΑ να επιτρέψει η ονομασία αυτή να χρησιμοποιείται κατ’ εξαίρεση και στις δικές της διοργανώσεις, δίνοντας ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο για την συγκέντρωση χρημάτων κατά του κορονοϊού και σε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Σχόλια Facebook