Αρχική ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GTX 1660 Ti: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες των μοντέλων της Asus

GTX 1660 Ti: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες των μοντέλων της Asus

340

GTX 1660 Ti: Στο τελικό στάδιο της κυκλοφορίας εξατομικευμένων καρτών γραφικών, βρίσκεται η Asus και πιο συγκεκριμένα για τις σειρές δημοφιλών προϊόντων Republic of Gamers (ROG) Strix, Ultimate Force (TUF), Dual, Expedition, Turbo και Phoenix. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε διαρροή των εικόνων στις κάρτες γραφικών των μοντέλων ROG Strix, Dual και Phoenix GeForce GTX 1660 Ti, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες στο gaming.

Όσον αφορά τώρα στις δυνατότητες που έχουν θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι η GTX 1660 Ti έχει στον εξοπλισμό της 1,536 CUDA cores, 6GB GDDR6 στα 12Gbps και boost clock που φτάνει το 1.8 GHz, γεγονός που ανατρέπει τα δεδομένα που γνωρίζαμε έως σήμερα από πλευράς απόδοσης και κατανάλωσης.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές διαφορές με το πρόσφατο παρελθόν και σύμφωνα με αυτές το πιθανότερο είναι το GeForce GTX 1660 Ti να λειτουργεί με ένα base clock 1.500MHz αλλά και ένα boost clock 1.770MHz.

Για την συνδεσιμότητα της οθόνης το Dual GeForce GTX 1660 Ti OC έχει εξοπλισμένο με δύο DisplayPort outputs, μία θύρα HDMI και μία θύρα DVI-D.

Τέλος, η τιμή για την ελληνική αγορά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για την GeForce GTX 1660 Ti, ενώ στο εξωτερικό αγγίζει τα 280 δολάρια.

Σχόλια Facebook