Αρχική ΓΛΥΦΑΔΑ Γλυφάδα: Αγκαλιά Αγάπης για τη Μυρτώ και ενίσχυση των κοινωνικών παντωπολείων Δήμου...

Γλυφάδα: Αγκαλιά Αγάπης για τη Μυρτώ και ενίσχυση των κοινωνικών παντωπολείων Δήμου και Μητρόπολης

334

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή (15/12) στη Γλυφάδα το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας «Αγάπης & Φιλίας» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Γλυφάδας, την Ιερά Μητρόπολη  Ελληνικού-Γλυφάδας-Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης  και 18 ακόμα φορείς, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Γλυφάδας και της Ιεράς Μητρόπολης και την ενίσχυση της Μυρτώς, η οποία δέχθηκε πριν από επτά χρόνια δολοφονική επίθεση στην Πάρο και από τότε βρίσκεται ως τετραπληγική καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η συγκίνηση όλων των ανθρώπων τον φορέων που συμμετείχαν στην διοργάνωση και των ποδοσφαιριστών ομάδων τους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν μεγάλη και πρόσφεραν μια αγκαλιά τόσο στη Μυρτώ, όσο και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μια χείρα βοηθείας.

Φιλόξενοι οικοδεσπότες ήταν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, καθώς και όλο το προσωπικό του ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Στην εκδήλωση, της οποίας ψυχή ηταν ο γενικός γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού και υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αντώνης Γλύκας, παραβρέθηκαν ο  Μητροπολίτης Ελληνικού- Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.κ. Αντώνιος υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νοτίου Τομέα Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος, Βασίλης Βραντζάς, ο διευθυντής των ΙΕΚ Ξυνή Σοφοκλής Ξυνής, ο υπεύθυνος Αθλητισμού και Παιδείας της Ιεράς Μητρόπολης πατήρ Αντώνιος Χρήστου, ο Κωνσταντίνος Αλάσσας από το Θουκυδίδειο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Θουκυδίδειου Γιάννη Γιαννόπουλο, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλιακμάνης, ο γιατρός της Μυρτούς Νίκος Κουδούνης, η πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου, ο Δημήτρης Ζερίνος από το υπουργείο Πολιτισμού, ο Νίκος Ζιάκας από την Molten, ο συντονιστής της ΣΤΑΣΥ Θάνος Παπασωτηρίου, ο Γιάννης Ψαρράς από΄την ΠΟΕ ΔΟΥ, ο Νίκος Γραμμένος από το Couros Club.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν γνωστά ονόματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Λάμπρος Γεωργιάδης κ.α. Επίσης γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όσον αφορά τις ομάδες ποδοσφαίρου στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, της ΕΡΤ, του Αντέννα, της ΠΟΕ ΔΟΥ, του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, του Θουκυδίδειου Τουρνουά Ακαδημιών, του Couros Club-φίλοι Σεφερλή, της  Molten, της ΣΤΑΣΥ, του Sportfm, της UNESCO, της Γ.Γ.Α., του υπουργείου Εσωτερικών, του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού «Μάκης Λιούγκας» είχε την ευκαιρία να απολαύσει πλούσιο θέαμα και περίτεχνες ενέργειες, ενώ συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων Δήμου και Μητρόπολης, ενώ ο κόσμος αλλά και οι φορείς αγόρασαν το βιβλίο για την Μυρτώ, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια που κάνει για την όσο καλύτερη αποκατάσταση γίνεται.

Σχόλια Facebook