Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γιώργος Χατζηδάκης (Υποψήφιος Δήμαρχος – Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ)

Γιώργος Χατζηδάκης (Υποψήφιος Δήμαρχος – Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ)

413

«Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,

Η πόλη που μεγαλώσαμε, η πόλη που διαμένουμε, η πόλη που εργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη ή η ομορφότερη του κόσμου…

Όμως την αγαπάμε! Την αγαπάμε γιατί έχουμε αναμνήσεις, γιατί εκεί μεγαλώσαμε, εκεί ωριμάσαμε, εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά μας… γιατί είναι η Ηλιούπολη μας…

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε εσένα που δεν σου ταιριάζει η ιδιοτέλεια, ο καιροσκοπισμός, η μισαλλοδοξία… σε εσένα που προτάσσεις το δημόσιο συμφέρον, που είσαι έτοιμος να συγκρουστείς με τις παθογένειες του παρελθόντος και παραμένεις αθεράπευτα ρομαντικός.

Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι απ’ έξω τίποτα δεν αλλάζει… Για αυτό σε καλούμε να περπατήσουμε μαζί αυτό τον δύσκολο δρόμο.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για:

√ μια ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ με πρότυπο τομέα καθαριότητας και ανακύκλωσης, με σεβασμό και υποδομές για τα ΖΩΑ,

√ έναν ΠΡΑΣΙΝΟ και ΕΞΥΠΝΟ ΔΗΜΟ ενεργειακά και τεχνολογικά εκσυγχρονισμένο,

√ μια πόλη που οι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ θα έχουν την δική τους ταυτότητα, με ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ – ΑΜΕΑ,

√ έναν δήμο που η ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΥΓΕΙΑ των πολιτών του θα είναι συνυφασμένη με την καθημερινότητα τους,

√ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΑΓΟΡΑΣ της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,

√ να αισθάνεται ο δημότης ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,

√ μια πόλη που ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ θα βρίσκονται στο επίκεντρό της,

√ ένα δήμο με δημοκρατικό ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, που θα αξιοποιεί την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σε κοινωφελείς σκοπούς και θα αναζητά όλους τους εναλλακτικούς τρόπους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΕΣΠΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ).

Σας καλούμε να δώσουμε ξανά αξία στις γειτονίες της πόλης μας… γιατί με ΗλιουπΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, προχωράμε μπροστά….»

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Ονομάζομαι Γιώργος Χατζηδάκης και γεννήθηκα το 1976 στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσα. Η καταγωγή μου είναι από το Λασίθι της Κρήτης.

Είμαι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (M.Sc.) στα Χρηματοοικονομικά (Business and Finance) από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μ. Βρετανίας. Μιλάωδύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Ιταλικά).

Ως μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης, συμμετείχα στην ομάδα που εκπροσώπησε την πόλη μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α’ Εθνικής του 1990-92. 

Εργάζομαι από 18 χρονών στον ιδιωτικό τομέα, τόσο στο χρηματοοικονομικό τομέα όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας την επιχείρησή μου στην Ηλιούπολη.

Από μικρή ηλικία μπολιάστηκα με το πάθος για τα κοινά έχοντας διατελέσει:

– Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Διοίκηση (Σύγκλητο) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

– Υπεύθυνος Οικονομικών στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ)

– Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης

– Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στο Δήμο Ηλιούπολης

Εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης από το 2010 και ασκώντας την πολιτική με ευθύνη και διαφάνεια έχω συμβάλλει αποφασιστικά στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου. Δεν δίστασα να παραιτηθώαπό τη θέση του Αντιδημάρχου όταν διαπίστωσακαταστρατήγηση των Αρχών και Δεσμεύσεών μου στους πολίτες της Ηλιούπολης.

Γνωρίζω καλά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, έχει γυρίσει την πλάτη του στην πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οφείλουμε να συνθέσουμε απόψεις και προτάσεις. Η πόλη έχει ανάγκη να κάνει μια νέα αρχή. Να προχωρήσει μπροστά με νέες ιδέες, με σχέδιο και όραμα. Με ρομαντική διάθεση. Με έμπνευση. Με πίστη και πάθος γι’ αυτά που δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Σχόλια Facebook