Λίγα λόγια για την Υποψηφιότητα μου….

Με το βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον της πόλης που μεγάλωσα και ζουν τα παιδιά μου, αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος, στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου και του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί θέλω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας στην πόλη και γιατί πιστεύω ότι κανένας μας δεν πρέπει να μένει αδρανής, είτε με την ψήφο του, είτε με τη συμμετοχή του ως υποψήφιος.

Μοναδικό μου κίνητρο, η διάθεσή μου για προσφορά και όπλο μου η αγάπη για την πόλη μου.

Για να γίνει η Ηλιούπολη μία πόλη, πιο ελκυστική για τους επισκέπτες της και πιο λειτουργική για τους κατοίκους της, πρέπει να λυθούν προβλήματα που χρονίζουν  και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Προβλήματα όπως:

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Θέλουμε μία πόλη καθαρή, δρόμους καθαρούς, γειτονιές καθαρές, γιατί η καθαριότητα μιας πόλης είναι δείκτης του πολιτισμού της.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:  Θέλουμε  να αισθανόμαστε  ασφαλείς στην πόλη μας  και όχι να ζούμε με την ανασφάλεια και τον φόβο που κυριαρχεί τώρα,όταν κάθε βράδυ η  Ηλιούπολη…. η πόλη του Ήλιου βυθίζεται στο σκοτάδι,  με το λιγοστό φωτισμό που διαθέτει.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ:  Θέλουμε να περπατάμε σε μία πόλη που να είναι προσπελάσιμη από άτομα με αναπηρίες και φιλική για τη μητέρα με το καροτσάκι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να περάσει το πεζοδρόμιο, αν βέβαια υπάρχει κι αυτό.

Οφείλουμε στους εαυτούς μας, να εκλέξουμε έναν Δήμαρχο και ένα δημοτικό επιτελείο, που να νοιάζεται για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές. 

Είναι αναγκαίο να εκλέξουμε εκείνον, που μαζί με την ομάδα του, θα κάνει σημαντικές προσπάθειες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και θα φροντίσει για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της πόλης μας με προτάσεις, έντιμες και εποικοδομητικές.

Θέλουμε έναν Δήμαρχο, που να αγαπάει αυτή την πόλη, που να την περπατάει καθημερινά, να γνωρίζει τα μυστικά της από την καλή και την ανάποδη, να μην είναι κλεισμένος σε ένα γραφείο….γιατί  για να ξέρει κανείς τις ανάγκες της, πρέπει να την ζει πραγματικά.

Να επιδιώκει άμεση επαφή με τους πολίτες σε κάθε γειτονιά, να ακούει τις ανάγκες τους, να είναι δίπλα στον επαγγελματία της πόλης, να ακούει τα προβλήματά του. Αυτούς να αφουγκραστεί και μαζί τους να σχεδιάσει το μέλλον της  πόλης.

Στο πρόσωπο του Τάσου Ευσταθίου  και στον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» βρήκα  το κίνητρο για να δώσω όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας.

Είναι αυτός, ο οποίος χρόνια τώρα δηλώνει παρών στα προβλήματα της πόλης,  παραμένοντας πάντα κοντά στον άνθρωπο και στην πόλη που αγαπάμε και ζούμε σ’ αυτή.

Φίλες και Φίλοι,

Θα ήταν χαρά μου, όσοι ψηφίζετε στην Ηλιούπολη να με τιμήσετε με την ψήφο σας ή όσοι έχετε φίλους, γνωστούς και συγγενείς που ψηφίζουν στην Ηλιούπολη, να τους προτείνετε την υποψηφιότητά μου.

Να φτιάξουμε ένα δήμο φιλικό και ανθρώπινο που θα παρέχει υψηλή ποιότητα ζωής στους κατοίκους του.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον…..

Για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, που θέλουμε και μπορούμε να Πάμε Μπροστά.

Απαιτούμε, Μπορούμε και Αξίζουμε  τα καλύτερα!

ΠΟΥΛΑΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

                       με τον Τάσο Ευσταθίου – «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Λίγα λόγια για μένα….

Η καταγωγή μου είναι από την Κέα (Τζια).

Γεννήθηκα στην Αθήνα και το 1975 η οικογένειά μου εγκαταστάθηκε στην Ηλιούπολη. Η σχέση μου με την πόλη μας, εξελίχθηκε σε σχέση ζωής, καθώς εδώ παντρεύτηκα και  ζω με το σύζυγο και τις δύο κόρες μου.

Έχω πτυχίο με εξειδίκευση σε θέματα Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Εργάστηκα στον ΟΑΕΔ και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης (γραφείο Αντιδημάρχου), γεγονός που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ και να γνωρίσω από πολύ κοντά τα καθημερινά θέματα της πόλης μας. 

Σήμερα, εργάζομαι ως ειδική Συνεργάτης σε Οφθαλμολογικό Κέντρο. 

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές, με τον Τάσο Ευσταθίου, γιατί τα λόγια του γίνονται πράξεις ευθύνης  για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, που θέλουμε και μπορούμε να Πάμε Μπροστά.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ…

Η Γεωργία Πουλάκη επισκέπτεται κάθε γωνιά της πόλης, συζητά με τους κατοίκους και αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν…

Αναζητά λύσεις και προτείνει τρόπους για τη δημιουργία μια πόλης που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της, μιας πόλης σύγχρονης, λειτουργικής…

Με τον υποψήφιο Βουλευτή Γιάννη Καλλιάνο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου
Με την πρόεδρο του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης Γεωργία Συνοδινού
Προεκλογικά έργα βιτρίνας χωρίς καμία υποδομή. Αναρωτιέμαι γιατί περιμένουν την προεκλογική περίοδο για να κάνουν έργα στην πόλη και αυτά με προχειρότητες και χωρίς πλάνο…

Φωτισμός: Αριστερά Ηλιούπολη (Αγ. Μαρίνα) – Δεξιά Υμηττός-Δάφνη. Η διαφορά εμφανής…
Εγκατάλειψη στα πάρκα με σκουπίδια και τα διάφορα ζιζάνια να έχουν φουντώσει…
Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια αρχίζουν να παίρνουν διαστάσεις… ζούγκλας
Επισκέψεις στους επαγγελματίες της πόλης μας. Παλεύουν χωρίς καμία συμπαράσταση από τον Δήμο, ο οποίος θα πρέπει να τους παρέχει όλα τα εργαλεία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας τους.
Σε ώρα εργασίας…

Όλοι Μαζί Μπορούμε με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ειλικρίνεια

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, ταυτόχρονα σε 20 Δήμους της Αττικής, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Ηλιούπολης.

Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάζει τέτοιου είδους  πρωτοβουλίες, που γίνονται για καλό σκοπό.

Με χαρά συμμετείχα και εγώ, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», δίνοντας ένα κοινωνικό μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης αλλά και αθλητισμού.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και θα παραδοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία κάθε Δήμου, που συμμετείχε.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας χρειάζονται.

Για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε στην πράξη, πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Με τη Χριστίνα Σούζη λίγο πριν αρχίζει η διαδρομή
Δυναμικό παρών όπως πάντα ο «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός » παραρτ. Ηλιούπολης

Σχόλια Facebook