Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γ.Σ. Ηλιούπολης: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου

102

Σε εξελιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός και όχι μόνο προγραμματισμός στον Γ.Σ. Ηλιούπολης ενόψει της περιόδου 2019/2020 με στόχο την δημιουργία ενός δυνατού συγκροτήματος το οποίο θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στο πλασίο αυτό η διοίκηση του Γ.Σ.Η. αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Βαγγέλη Γαλάνη και το τεχνικό επιτελείο – Φιλήμων Βασιλαράκη (βοηθός προπονητή-γυμναστής), Γιάννη Αφουξενίδη (προπονητή τερματοφυλάκων), Παναγιώτη Μοσχονά (φυσικοθεραπευτή), προχωρά και στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικιού της ομάδας.

Πρώτη προσθήκη ο Τάσος Ρουσάκης, ένας παλιός γνώριμος του συλλόγου καθώς ξεκίνησε από αυτόν  αγωνιζόμενος απο το 2005 έως και την περίοδο 2011/2012. Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλη και Αήττητο Σπάτων. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με επιτυχία στη θέση του αμυντικού μέσου και σίγουρα η επιστροφή του αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Ηλιούπολης.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η προσθήκη και άλλων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τον Γ.Σ.Η. ενώ ο σύλλογος έχει κάνει βήματα και προς την κατεύθυνση των χορηγιών που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά του τη νέα περίοδο.

Σχόλια Facebook