Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γ.Σ. Ηλιούπολης: Πάμε για πρωτάθλημα

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Πάμε για πρωτάθλημα

162

Για τη νέα εποχή στην ποδοσφαιρική Ηλιούπολη μίλησαν την Παρασκευή το βράδυ σε συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση του πλάνου της νέας διοίκησης της ομάδας, ο πρώην πρόεδρος Νίκος Χάλκος και νύν  μέλος της διοικούσας επιτροπής, καθώς και ο Δημήτρης Βλάχος, επίσης μέλος της επιτροπής και επιχειρηματίας, αλλά και ο εδώ και χρόνια χορηγός και υποστηρικτής του Γ.Σ.Η. Θανάσης Μπίρλης. Το πλάνο που ανέλυσαν έχει ταυτόχρονα διπλό στόχο με τον πρωταθλητισμό όσον αφορά στην πρώτη ομάδα και την περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη της Ακαδημίας.

«Ο πρωταθλητισμός είναι άμεσος στόχος της νέας διοίκησης» είπε ο Νίκος Χάλκος, για να προσθέσει ο Δημήτρης Βλάχος «θα γίνει ότι χρειαστεί από πλευράς μεταγραφών για να υλοποιηθεί το πλάνο του πρωταθλητισμού», ενώ  ο Θανάσης Μπίρλης μίλησε για το όραμα που υπάρχει «για μια διαφορετική Ηλιούπολη η οποία ως αθλητική οικογένεια θα παράγει πολιτισμό όπως γίνεται στον αθλητισμό, παράλληλα με την επίτευξη των στόχων της ομάδας.»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, που έγινε στο Café Indigo, αναλύθηκε η νέα φιλοσοφία της διοίκησης που θέλει να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει καθιέρωση ενιαίου εισιτηρίου για όλους στα 2 ευρώ, ενώ όσοι είναι μαθητές, φοιτητές και γενικότερα έως 18 ετών, θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο γήπεδο.

Εκτός από την αλυσίδα των καταστημάτων Οφθαλμός του κ. Μπίρλη και το ΚΕΚ  Ευρωεργασιακή  του κ. Βλάχου, γνωστοποιήθηκε ότι την προσπάθεια στηρίζουν σημαντικοί  επιχειρηματίες της Ηλιούπολης, όπως για παράδειγμα οι φούρνοι «Έξη», ενώ σε αυτούς θα προστεθούν το επόμενο διάστημα και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, καθώς και επιχειρήσεις που θα στηρίξουν χορηγικά την ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με σημαντικά ονόματα ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενταχθούν στην Ηλιούπολη με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Επίσης, όπως τονίστηκε, η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας και θα βρίσκεται κοντά στους φιλάθλους της ομάδας για να περάσει η νέα φιλοσοφία που ενστερνίζεται η διοίκούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος μαζί με τον αρμόδιο έφορο Άρη Στεφανή.

Χαρακτηριστική της αποφασιστικότητας και του δυναμικού ξεκινήματος που κάνει η νέα διοίκηση,  ήταν η τοποθέτηση και του Γρηγόρη Ιωσιφέλη, μέλους της διοικούσας επιτροπής, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα ότι «μετά από εννέα χρόνια «ξηρασίας» σε επίπεδο επιτυχιών, ήρθε η ώρα να υπάρξει η επιτυχία που θα φέρει τον κόσμο και πάλι κοντά στην ομάδα. Άλλωστε δεν ξεκινάμε από το μηδέν, καθώς πέρυσι ήμασταν δεύτεροι και πρόπερσι τέταρτοι.»

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι διευκρινιστήκε ότι θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός της δουλειάς των εκπροσώπων του Τύπου και ότι περιστατικά όπως αυτά που συνέβησαν πέρυσι δεν πρόκειται να υπάρξουν, ενώ ο Νίκος Χάλκος είπε ότι θα γίνει και νέα συνάντηση με τους δημοσιογράφους όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός της φετινής περιόδου και λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Νέο λοιπόν ξεκίνημα για τον ποδοσφαιρικό Γ.Σ.Η. με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, την δημιουργία Ακαδημίας που θα παράγει παίκτες για την ομάδα, την καταπολέμηση της βίας και αρωγούς σημαντικούς επιχειρηματίες που έχουν αγκαλιάσει το πλάνο της ομάδας.

Σχόλια Facebook