Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Φώφη Γεννηματά: «Οι πολίτες ψήφισαν το τέλος της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ»

Φώφη Γεννηματά: «Οι πολίτες ψήφισαν το τέλος της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ»

237

Στην απόφαση των πολιτών να ψηφίσουν τον τερματισμό της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, στάθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι το κίνημα θα ακολουθήσει μια αυτόνομη πορεία και θα ασκήσει μια υπεύθυνη προγραμματική αντιπολίτευση. Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεννηματά:

«Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές. Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με βάση τα νέα δεδομένα.

Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθεροί στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης.

Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους μας, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής.

Με τον αγώνα τους διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής».

Σχόλια Facebook