Αρχική ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκανε διαρρήξεις και κλοπές σε Καλλιθέα και Νέα...

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκανε διαρρήξεις και κλοπές σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη

52

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, καθώς και κλοπές μοτοσυκλετών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κυρίως στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα,  πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., οκτώ άτομα (ηλικίας από 16 έως 29 ετών) μέλη της συμμορίας. Επίσης, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δεκατρία επιπλέον μέλη.

Σε βάρος των ανωτέρω, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συμμορία, αποτελούμενη από νεαρά άτομα, είχε συσταθεί τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο και διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, καθώς και κλοπές μοτοσυκλετών

Η δράση της οργάνωσης εκτείνετο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά κυρίως στις περιοχές της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 16 περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, 11 οικιών, 10 αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσυκλετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια Facebook