Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Επιστροφή στη δεκαετία του 80′

Επιστροφή στη δεκαετία του 80′

1010

Του Στάθη Συνοδινού

Την Παρασκευή (22/11)ο χρόνος γύρισε πίσω στην δεκαετία του 80’ για αρκετούς κινηματογραφόφιλους που έζησαν τη συγκεκριμένη δεκαετία με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα νοσταλγικό στο MOMENTS Café στην πλατεία Σικελιανού της Ηλιούπολης. Το θέμα της βραδιάς τι άλλο… ταινίες της συγκεκριμένης δεκαετίας και πιο συγκεκριμένα προβλήθηκαν δύο από αυτές μετά από ψηφοφορία των μελών της ομάδας των φίλων της δεκαετίας του 80’. Οι δύο ταινίες ήταν «Οι Χούλιγκανς» (Κάτω τα χέρια από τα νιάτα) και το «Ράδιο Αρβύλα».

Ο συνεργάτης του dday.gr Στάθης Συνοδινός με τον ηθοποιό Γιώργο Σίσκο

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  οι ηθοποιοί Γιώργος Σίσκος, Γιώργος Πολυχρονίδης , ο πατέρας του θρυλικού Κρις Σφέτα, Γιώργος Σφέτας, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης και ο σκηνοθέτης Μάνος Καλαιτζάκης.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο Ηλιουπολίτης ηθοποιός Γιώργος Σίσκος, για την προσφορά του στον κινηματογράφο, με  μια αναμνηστική κούπα με φωτογραφίες της ταινίας Χούλιγκανς, στην οποία πρωταγωνίστησε.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλα τα μέλη που κατέκλυσαν την αίθουσα  καθώς και τον ιδιοκτήτη του Moments Cafe για την ευγενική παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, επίσης  φωτογραφήθηκαν τους συντελεστές ηθοποιούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες που ήταν στην εκδήλωση και ιδιάιτερα με τον Γιώργο Σίσκο, ενώ στην το παρών έδωσε και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι έφυγαν με δώρα από τη βραδιά καθώς οι διοργανωτές, κατόπιν κληρώσεων, έδωσαν σε όλους στους τυχερούς παρεβρισκόμενους, ταινίες της δεκαετίας 80, ενώ ανανεωθηκε το ραντεβού για την επόμενη προβολή…

Σχόλια Facebook