Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Ρουφ αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της...

Ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Ρουφ αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

223

Ενσταση, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ρουφ Μάριου Μπιτσάνη στο τελευταίο ματς με τα Σούρμενα, κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Γ. Σ. Ηλιούπολης. Εάν γίνει δεκτή η ένσταση της ομάδας της Ηλιούπολης ο ΠΑΟ Ρουφ θα βρεθεί αντιμέτωπος με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα, γεγονός που θα φέρει την Ηλιούπολη σε απόσταση βολής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο soccerlive.gr στην ένσταση της η Ηλιούπολη υποστηρίζει ότι κακώς αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής Μπιτσάνης στο παιχνίδι με τα Σούρμενα και αυτό γιατί ο κανονισμός απαγορεύει την συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή με τρεις διαφορετικές ομάδες στην ίδια αγωνιστική περίοδο. Ο Μπιτσάνης έχει αγωνιστεί φέτος με τον Πανθουριακό, τον Ερμή Κορυδαλλού και τον ΠΑΟ Ρουφ, γεγονός που δίνει σιγουριά στην Ηλιούπολη για την αποδοχή της ένστασης που θα δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Ά ΕΠΣΑ. 

  • Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ποδοσφαιρικό δεδικασμένο από την υπόθεση Βάλνερ στον αγώνα Καλαμαριά – Ολυμπιακός στις 3 Φεβρουαρίου 2008, όταν και η Καλαμαριά έχασε τον αγώνα καθώς ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί την ίδια αγωνιστική περίοδο σε τρεις ομάδες.
  • Η Ηλιούπολη αποδέσμευσε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αλσίνο Σόουζα Σάντος.

Σχόλια Facebook