Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της επίθεσης με το βιτριόλι η ΕΛ.ΑΣ.

Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση της επίθεσης με το βιτριόλι η ΕΛ.ΑΣ.

107

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακριτική διαδικασία, μετά την προσαγωγή 35χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου από την αστυνομία σήμερα το πρωί, για το θέμα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, πριν από περίπου 20 ημέρες. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η 35χρονη συνδέεται άμεσα, ως κύρια ύποπτη, με την επίθεση και για το λόγο αυτό οδηγήθηκαν σήμερα στην απόφαση να την προσάγουν.  

Από τα βασικά στοιχεία είναι αυτά που προέρχονται από κάμερες κατά τη διαδρομή της επίθεσης αλλά και από κάμερα που έχει καταγράψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι, όπως ακόμα και η καταγεγραμμένη φωνή της στο ράδιο ταξί για το ραντεβού με το ταξί με το οποίο διέφυγε από το σημείο της επίθεσης. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί μια περούκα και μια τηλεκάρτα η οποία εξετάζεται εάν είναι αυτή με την οποία έγινε το τηλεφώνημα στο ράδιο ταξί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η γυναίκα που έκανε την επίθεση είχε εξετάσει όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες και είχε καταστρώσει λεπτομερές σχέδιο, υπέπεσε σε λάθη, μικρά μεν, αλλά σημαντικά για να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί το «κουβάρι» της υπόθεσης και να βρισκόμαστε αυτή την ώρα ίσως μόνο ένα βήμα από την εξιχνίαση της. 

Ρόλο στην υπόθεση έπαιξαν και τα όσα έχει αναφέρει η Ιωάννα στις αστυνομικές αρχές, ενώ η σύνδεση μεταξύ των δύο γυναικών διασταυρώνεται στη σχέση τους με τον ίδιο άνδρα προ ενός χρόνου περίπου. Έναν δικηγόρο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τον οποίο η 35χρονη είχε σχέση με την Ιωάννα να έχει σχέση μαζί του λίγο αργότερα… 

Σχόλια Facebook