Αρχική ΝΟΤΙΑ Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: «Γραπτώς με υπογραφή και τεκμηρίωση η υποβολή καταγγελιών»

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: «Γραπτώς με υπογραφή και τεκμηρίωση η υποβολή καταγγελιών»

132

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι όσοι θέλουν να υποβάλλουν καταγγελίες θα πρέπει πλέον να το κάνουν γραπτώς εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης γνωστοποιεί ότι μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του η διαδικασία υποβολής καταγγελίας, για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις αρμοδιότητες του, θα γίνεται μόνο εγγράφως (αποστολή και με e-mail στο info@esilioupolis.gr) και θα είναι υπογεγραμμένη από τον όποιο καταγγέλλοντα, ο οποίος θα πρέπει να στοιχειοθετεί την καταγγελία που υποβάλλει.
Οποία καταγγελία δεν γίνεται εγγράφως και με την υπογραφή του καταγγέλλοντα δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
Οι έγγραφες καταγγελίες που θα πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η απόφαση που προαναφέραμε θα εξετάζονται από το Δ.Σ. του Συλλόγου, για το εάν στοιχεοθετούνται και ο Σύλλογος θα προβαίνει στην ανάλογες ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του.
Σημειώνεται τέλος, ότι ο Ε.Σ.Η., όπως και κάθε Εμπορικός Σύλλογος, δεν έχει αρμοδιότητες εισαγγελικού λειτουργού ή κρατικής αρχής ελέγχου και στόχος του είναι η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη της αγοράς, τόσο στις έκτακτες συνθήκες που όλοι βιώνουμε αυτό το διάστημα, όσο και σε συνθήκες ομαλότητας, πάντα με τη συνεργασία των επιχειρήσεων και των τοπικών και μη αρχών».

Σχόλια Facebook