Αρχική ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό στη Δάφνη – Ιχνηλάτιση ύποπτου κρούσματος

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό στη Δάφνη – Ιχνηλάτιση ύποπτου κρούσματος

395

Ύποπτο κρούσμα κοροναϊού ιχνηλατούν οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ στην Δάφνη, το οποίο αφορά σε κηδεμόνα μαθητή που είχε σχέση με το γκρουπ της Αμαλιάδας που είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ και στο οποίο βρέθηκαν περίπου 24 κρούσματα του ιού. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστό το 9ο Δημοτικό σχολείο για προληπτικούς λόγους, ενώ ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού  ο οποίος προχωρά σε απολυμάνσεως σε όλα τα κτίρια του δήμου και των σχολικών μονάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης – Υμηττού:

 «Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές ότι το ύποπτο κρούσμα  κηδεμόνα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είναι θετικό. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα.

Ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων.

Για προληπτικούς λόγους και για την προστασία της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας, αποφασίζουμε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και θα ακολουθήσουν νεώτερες οδηγίες και ανακοινώσεις όταν προκύψουν νέα στοιχεία.»

Σχόλια Facebook