Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Εκδήλωση του ποδοσφαιρικού Γ.Σ.Η. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εκδήλωση του ποδοσφαιρικού Γ.Σ.Η. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

148

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης το βράδυ της Παρασκευής 22/2, στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης. Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας, ενώ βραβεύτηκαν δύο από τους κύριους χορηγούς της, η αλυσίδα οπτικών «ΟΦΘΑΛΜΟΣ» και ο ιδιοκτήτης της Θανάσης Μπίρλης, καθώς και τα αδέρφια Αδάμου, ιδιοκτήτες του Bakery «Έξη».

Μάλιστα ο κ. Μπίρλης έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση κατά το σύντομο χαιρετισμό του για ένωση συλλόγων της πόλης έτσι ώστε να αποκτήσουν μια μεγαλύτερη δυναμική και να κυνηγήσουν στόχους μεγαλύτερους. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων,οι Βουλευτές Γιάννης Καλιάνος (ΝΔ), Ραλλία Χρηστίδου (ΣΥΡΙΖΑ), οι αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Γιάννης Αντζινάς, Κώστας Σεφτελής και Ιωάννης Πούλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Τάσος Ευσταθίου (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά), Γαβριήλ Αραμπατζής (Η πόλη που θέλω), Δημήτρης Ασβεστάς (Ηλίου – Πόλις Ανθρώπινη Πόλη», Στάθης Ψυρρόπουλος (Πρώτα η Ηλιούπολης», οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούκος, Γιάννης Γρηγορέας, Μιχάλης Κουρής, Δημήτρης Ταμβάκος, η κυρία Γωγώ Τσακογιάννης από τις «Ηλιουπολίτισσες», ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης Γιώργος Μπενάς, ενώ επιστολές έστειλαν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρους και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, Δημήτρης Πανταζόπουλου.

Σχόλια Facebook