Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκδήλωση ενημέρωσης για τις διαφυλικές σχέσεις από τα «Φροντιστήρια Κυρίτσης»

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις διαφυλικές σχέσεις από τα «Φροντιστήρια Κυρίτσης»

439

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση – ημερίδα που διοργάνωσαν τα «Φροντιστήρια Μ.Ε. Κυρίτσης», με θέμα «Διαφυλικές Σχέσεις, τα παιδιά του σήμερα στην Ελλάδα του αύριο». Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν 100 και πλέον άτομα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, έγινε την Κυριακή (24/02) στην αίθουσα εκδηλώσεων «Etal Club» στο Ελληνικό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Κρεατσάς, ο οποίος παρουσίασε το θέμα με λεπτομέρειες ιδιαίτερα σημαντικές για τα δύο φύλα και για τα νέα παιδιά, τους εφήβους και τις έφηβες που σήμερα αρχίζουν να γνωρίζουν το σώμα τους και τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. 

Επίσης, αναφέρθηκε στο που πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή από πλευράς υγιεινής και στον τομέα της σεξουαλικής επαφής, τονίζοντας, ότι «όλα τα παιδιά είναι επιθυμητά παιδιά», ανεξάρτητα από το αν προήλθαν από μια επιθυμητή ή όχι εγκυμοσύνη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής των «Φροντιστηρίων Μ.Ε. Κυρίτσης», Νίκος Κυρίτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποχρέωση που έχουν, τόσο οι δημόσιοι όσο και οι ιδιωτικοί φορείς παιδείας και εκπαίδευσης απέναντι στην κοινωνία και στα νέα παιδιά, για σωστή ενημέρωση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως οι διαφυλικές σχέσεις και οι προεκτάσεις τους, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά μας αλλά και οι πρακτική μας στον έρωτα και στις σχέσεις των δύο φύλων, είναι θέμα παιδείας.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι τα «Φροντιστήρια Κυρίτσης» θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν και να ενημερώνουν μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους, ενώ βράβευσε τον κ. Κρεατσά για την πολύπλευρη προσφορά του τόσο με την ιδιότητα του καθηγητή και του γιατρού, όσο και του ανθρώπου που με την ομάδα του ενημερώνει τον κόσμο για τη σωστή διάσταση των διαφυλικών σχέσεων.

Σχόλια Facebook