Αρχική ΘΕΜΑΤΑ DIMITRIS HAIR SALON – Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 4 Μαΐου

DIMITRIS HAIR SALON – Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 4 Μαΐου

201

Επιστροφή στην κανονικότητα αλλά με ασφάλεια για όλους μας στο Κομμωτήριο «DIMITRIS HAIR SALON». Το κομμωτήριο μας παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καλώντας παράλληλα και τους πελάτες να ανταποκριθούν σε αυτά, προκειμένου να εξυπηρετούνται ομαλά και όχι μόνο να νιώθουν αλλά και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Στο πλαίσιο αυτό:

  • Στο κομμωτήριο μας έχει γίνει πλήρης απολύμανση σε όλους τους χώρους καθώς και στα αντικείμενα του κομμωτηρίου, ενώ θα γίνεται αποστείρωση σε όλα (ψαλίδια, βούρτσες, χτένες, κουρευτικές μηχανές, πιστολάκια, πινέλα κ.λ.π.) μετά από κάθε χρήση.
  • Το κομμωτήριο θα λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού. Παρακαλούνται οι πελάτες/πελάτισσες να είναι ακριβείς στο ραντεβού αυτό και να μην έρχονται πριν ή μετά την προκαθορισμένη ώρα.
     
  • Στο κομμωτήριο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο από τους πελάτες/πελάτισσες, όσο και από το προσωπικό. Οι πελάτες μπορούν να έρχονται με τη δική τους μάσκα ή να χρησιμοποιήσουν μάσκα που θα τους δώσουμε. 
  • Στο κομμωτήριο θα υπάρχει πιστοποιημένο απολυμαντικό για χρήση από τους πελάτες/πελάτισσες και το προσωπικό, το οποίο θα φορά πιστοποιημένη μάσκα και γάντια μιας χρήσης.

  • Η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας είναι στα 2 μέτρα, ενώ για τις πελάτισσες που θα βάψουν τα μαλλιά τους υπάρχει πρόβλεψη ώστε η αναμονή τους να είναι έξω από το χώρο του κομμωτηρίου, στο διάστημα που πρέπει να περιμένουν για να ολοκληρωθεί η βαφή.

  • Μετά από κάθε χρήση θα γίνεται απολύμανση στις θέσεις εργασίας και αλλαγή στα αναλώσιμα (ρόμπες, πετσέτες, μπέρτες).

  • Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα περιοδικά και άλλα έντυπα προκειμένου να μην γίνεται χρήση από πολλά άτομα, ενώ δεν θα υπάρχει και αναμονή εντός και εκτός του χώρου για το επόμενο ραντεβού, παρά μόνο για τους πελάτες που ήδη εξυπηρετούνται. 

Το κομμωτήριο «DIMITRIS HAIR SALON» ξεκινά από την Δευτέρα 4 Μαΐου. Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9937183-191.

Σχόλια Facebook