Αρχική ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Διασκέδαση και ξεφάντωμα στο Καρναβάλι της Ηλιούπολης

Διασκέδαση και ξεφάντωμα στο Καρναβάλι της Ηλιούπολης

350

Κέφι, χορός, διασκέδαση, πολύχρωμα μασκαρέματα, άρματα με κλόουν και τούρτα καθώς και διάθεση για σάτιρα, περιλάμβανε το καρναβάλι της Ηλιούπολης, το οποίο αναβίωσε μετά από περισσότερα από 20 χρόνια την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από καρναβαλιστές που με σερπατίνες, κομφετί και στολές που εντυπωσίασαν έδωσαν δυναμικό παρών και βέβαια τον τόνο του ξεφαντώματος, τόσο από αυτούς που μετείχαν στην παρέλαση, όσο και από τους θεατές της παρέλασης του καρναβαλιού.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της Ηλιούπολης αλλά και οι γονείς τους που πολλοί από αυτούς μασκαρεύτηκαν και πήραν μέρος στην παρέλαση. Εντυπωσιακά τα δύο άρματα που χορήγησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και οι επιχειρήσεις μέλη του, άρματα με θέμα έναν κλόουν που σκορπίζει τη χαρά και μια τούρτα που ανοίγει την όρεξη για γλυκά αλλά και γλυκιά απόλαυση της γιορτής.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης απηύθυνε χαιρετισμό και κύρηδες την έναρξη του καρναβαλιού στις 12:30 περίπου, με τους καρναβαλιστές να ξεχύνονται στην Λεωφόρο Ειρήνης, την κεντρική οδική αρτηρία της πόλης, με κατεύθυνση προς την κεντρική πλατεία όπου και εκεί είχε στηθεί σκηνικό διασκέδασης με πρωταγωνιστές τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ηλιούπολης αλλά και μια θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση.

Το αποκριάτικο σκηνικό βοήθησε και ο καλός καιρός που επικράτησε με όλους να μπαίνουν στην μεγάλη Ηλιουπολίτικο παρέα της διασκέδασης και της επιτυχίας καθώς η απόπειρα αυτή, μετά από αρκετά χρόνια που είχε να γίνει καρναβάλι στην πόλη, στέφθηκε με επιτυχία και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με υπόσχεση για ακόμα καλύτερα πράγματα τα οποία θα καθιερώσουν το καρναβάλι στην Ηλιούπολη.

Όσο για τους επισήμους που παραβρέθηκαν ήταν αρκετοί, όμως το σημαντικό είναι ότι έγιναν ένα με τον κόσμο και γιόρτασαν την Αποκριά δίνοντας και αυτοί τον τόνο της διασκέδασης που εξέπεμπαν μικροί και μεγάλοι από το πρωί στην πόλη της Ηλιούπολης.

Σχόλια Facebook