Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Χρυσός ο απίστευτος Βαζαίος – Χάλκινη η Ντουντουνάκη

Χρυσός ο απίστευτος Βαζαίος – Χάλκινη η Ντουντουνάκη

254

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα μεικτή ο Ανδρέας Βαζαίος δεν δίστασε να πέσει μισή ώρα μετά και στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδα. Το αποτέλσμα τον δικαίωσε καθώς σαν «τορπίλη» εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση και στο χρυσό μετάλλιο με τον απίστευτο χρόνο 1:50.23.

Ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής που κατέκτησε την Παρασκευή (6/12) και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτή, με ρεκόρ Ευρώπης δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του προκειμένου να φέρει και άλλα μετάλλια στη χώρα μας. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης στο οποίο κατέκτησε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, είναι απλά η αρχή όπως φαίνεται για μια εντυπωσιακή διαδρομή στις πισίνες.

Χάλκινο η Ντουντουνάκη

Στις επιτυχίες του Βαζαίου ήρθε να προστεθεί και η τεράστια επιτυχία της εορτάζουσας  σήμερα Άννας Ντουντουνάκη, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.  Η αθλήτρια από την Κρήτη  έβαλε τη δική της σφραγίδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα .

Σχόλια Facebook